Razstave in oprema prostorov

Razstave in oprema prostorov

Kvalitetna izvedba razstave zahteva strokovno in profesionalno podkovano osebje. Za vas poskrbimo za grafično opremo razstave, izdelavo fotografij, eksponatov, razstavnih panojev in ostalih elementov, ki so bistvenega pomena za vrhunsko izpeljavo. Premišljena notranja oprema prostorov vpliva tako na počutje in dojemljivost posameznika kot tudi uporabnost prostora. Gre za izziv, katerega rezultat se razlikuje od vsakega posameznika in želja, mi pa vam nudimo strokovno svetovanje pri celotnem postopku.

V kolikor potrebujete samo pomoč ali svetovanje, se lahko obrnete na nas, mi pa vam bomo svetovali pri estetski in funkcionalni razstavitvi ter prezentaciji celotnega prostora. 

Izdelava razstavnih eksponatov

Razstave so odlične priložnosti za širjenje znanja in obzorja, katere potencial se brez ustrezne realizacije izgubi. Poskrbite, da bo vaša razstava uspešna z našo pomočjo.

Grafična oprema razstave

Vsaka razstava potrebuje grafične elemente, ki pomagajo usmerjati in informirati publiko, hkrati pa skrbijo za stilistično predstavitev. Zagotovite si odlično grafično opremo in nas kontaktirajte. 

Fototapete

Poskrbite za individualno in enostavno oblikovanje sten po vaših željah s fototapetami.

Ogledala

Ogledala so izjemno uporabna in nepogrešljiva v vsakem domu, poleg tega pa lahko večja stenska ogledala optično povečajo prostore. Izbirajte med različnimi oblikami in dimenzijami ter si priskrbite ogledalo po vaših željah.

 

Vizualne komunikacije

Komunicirajte že na prvi pogled s poenotenim izgledom elementov, kot so panoji, stojala, table in stojnice, ter si zagotovite vidnost in prepoznavnost.