Okvirjanje

Okvirjanje

Okvirjanje slik je pomembno tako iz estetskega kot tudi iz preventivnega razloga. Okvir hkrati ščiti sliko pred poškodbami, jo podpira pri razstavitvi in predstavlja stik med okolico ter vsebino slike. Izbira okvirja vpliva na sliko kot celoto in na vaše dojemanje slike ter ji ob pravilni izbiri doda umetniško vrednost. Na drugi strani pa bo slab okvir tako vizualno kot tudi fizično lahko poškodoval sliko, zato bodite previdni pri okvirjanju in se oglasite na posvetu ali pa nas pokličite za več informacij.

Nudimo okvirjanje vseh vrst slik, fotografij, grafik in tudi predmetov - v okvir ali vitrino.

Leseni okvirji

Leseni okvirji so izredno priljubljena izbira, saj so vsestranski in dodajo toplino ter pridih narave vaši sliki, fotografiji ali umetniškemu delu. Različni barvni odtenki in dizajni bodo poskrbeli za piko na i vaši sliki in harmonijo s prostorom.

Alu okvirji

Okvirji iz aluminija bodo sliki in prostoru dodali enostaven in minimalističen izgled, primeren tako za dom kot tudi za pisarniške prostore. Odlično se prilegajo moderno opremljenemu prostoru, njihova umetniška dela pa so pogosto črno-bele fotografije in sodobna umetniška dela.

Stekla

Poskrbite za zaščito slike pred prahom in ostalimi delci umazanije. Še posebej primerno in priporočljivo za akvarel, gvaš in tuš slike.

Paspartuji

Okvirjanje slik s paspartuji ponuja številne oblikovalske možnosti, saj lahko s pravilno izbiro paspartuja usmerimo pogled in poudarimo vsebino slike. Na zalogi je preko 100 različnih barv brezkislinskih, muzejskih in platnenih paspartujev, primerni pa so tako za umetniška dela, kot tudi za fotografije.

Dodatki

Preverite številne dodatke s področja okvirjanja slik.

Ogledala

Okvir ogledala spremeni izgled tako samega ogledala kot tudi prostora, v katerem se nahaja. Dodajte ogledalu estetski pridih s svetlim, temnim, lesenim, kovinskim, preprostim ali okrašenim okvirjem. Imamo velik izbor okvirjev, dimnezij po želji in možnost montaže.